2011. május 26., csütörtök

Rain Nutrition SOUL- A varázsital - Jelenlegi ára: 700 Ft

Rain Nutrition Soul
A Soul nem csak egy "mágikus összetevőt" tartalmaz. A Soul egy varázsital.
A RAIN LEGFONTOSABB TERMÉKE, mely gazdag a szabadgyök elleni antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban. A Soul-t alkotó fekete málna, fekete kömény, Chardonnay szőlő és D-ribóz szabadalmaztatott keveréke megtölti sejtjeidet energiával, kiváló gyulladáscsökkentő hatású, így segítve az immunrendszer egészséges működését. A csodálatos erejű antioxidánsok, és a rákellenes hatású resveratrol vegyület mind megtalálható a Chardonnay szőlőben, melyek szintén segítik a szív, az izmok, az agy és a vese működését. A Soul-ban található anti-aging kiegészítők lassítják az öregedést és javítják a sejtek regeneráló képességét.
Tudtad, hogy a magvak a virág tömegének csak nagyon kis százalékát teszik ki, de koncentráltan az egyik leghatékonyabb forrása egészséged megőrzéséhez?
A Rain Nutrition termékeinek alapjait a magvak alkotják. Sokat hallottunk már a gyümölcsök és fűszernövények csodálatos antioxidáns erejéről, de ritkán hallunk már arról, hogy ezen energiák forrása a termésben található magvak.
A Soul-ban gazdagon találhatunk fekete málna magvakat, melyek bizonyítottan erősítik az immunrendszert, továbbá fekete köménymagot omega 3 és omega 6 zsírsavakkal. Míg a fekete málna és fekete kömény magja hihetetlenül erős antioxidánsokat tartalmaznak, addig a gazdag Omega zsírsavak segítik a sejtmembránok regenerálódását. Ebben a figyelemre méltó termékben a magok a hősök. A Rain Nutrition különleges hidegsajtolási eljárása révén ezen energiaforrások többszörösen fejtik ki erejüket.
Előnyök
Különböző antioxidánsokban gazdag, melyek csökkentik a szabadgyök károsodást
Esszenciális zsírsavakkal telített (Omega 3 és 6)
Resveratrol-t tartalmaz, mely öregedés gátló tulajdonságokkal bír
Erősíti az immunrendszert
Erősíti a szív-, légzőszervi-, máj- és vesefunkciót
Támogatja a vér keringését
Erősíti a szervezetet a szabadgyök elleni harcban
 
A Rain Nutrition különleges Hidegsajtolási eljárásarévén elkerüli a tápanyagokban gazdag botanikai magvak károsodását, így hatásuk mit sem veszít erejéből. A módszer biztosítja az olajos magok gyógyhatásának megőrzését. Számtalan gyártó melegen préseli a magvakat és különböző vegyszereket használ a kezelés során, ami lerontja hatékonyságukat. A világon elsőként a Rain Nutrition szabadalmaztatta ezt az egyedülálló vegyszermentes eljárást. A Rain Nutrition termékei mind ezen hidegsajtolási eljárással készültek, maximális gyógyhatást biztosítva termékeinek.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
A termék készleten van, és folyamatosan tudom biztosítani a beszerzését.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 18:45
. Rain Nutrition SOUL- A varázsital - Jelenlegi ára: 700 Ft