2011. december 29., csütörtök

Land Rover Range Rover Sport R/C 1:14 távirányítós - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

A licit tárgya a címben is szereplő távirányítós autó!
Ez a csodálatos rádió vezérelt, 1: 14 méretarányú, 4 x 4 meghajtású Range Rover Sport ® önfeledt szórakozást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A valósághű funkciók azt jelentik, hogy ez a rádió vezérelt autó csupán kicsinyített változata az igazinak. A könnyen használható kézi távirányító lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kontrolláljuk az autó mozgását - előre / hátra, Bal / Jobb, előre, hátra és Stop. Méretei: kb 36. 3cm x 14. 2cm x 12. 4cm. Az autó erős és ellenálló.
Nagyszerű ajándék lehet karácsonyra!
Az autó 5db AA elemmel(nem tartozék), a távirányító 1 db 9V elemmel  (nem tartozék) működik.  
8 év felettieknek ajánlott.
Jellemző:
Részleteiben is kiválóan kidolgozott darab
működő első- és hátső lámpák
valósághű kerekek
könnyű irányíthatóság
Eredeti dobozában küldöm, mely enyhén sérült. Kis hibája, hogy a távirányító elemtartójának a fedele nem "szorul meg" a helyén, ha az elemet belerakjuk, talán egy kis pöcök letörhetett (bár én nem igazán látok rajta törésnyomot... ). Egy ügyes kezű apuka biztosan tudja orvosolni a problémát.
Fix áras leütésnél átvállalom a postaköltséget.
Licit előtt kérlek vedd figyelembe, hogy a termék angol visszárus termék, így apróbb karcok, horzsolások előfordulhatnak rajta, esetleg csomagolása lehet sérült, ezt a leírásban minden esetben jelzem. A csomagolást minden esetben kibontom, hogy működését kipróbáljam. Amennyiben valamilyen működési rendellenességet vagy hiányosságot tapasztalok, azt szintén jelzem a termékleírásban!
Kérdésre szívesen válaszolok!
Köszönöm az érdeklődést, kérlek, tekintsd meg további termékeimet is! Gyakran indítok 1 Ft-os aukciót! (Klikk ide)
Személyes átvétel Nyíregyházán, illetve a megye néhány pontján, egyeztetés után! Postázom is, előreutalás után, a vevő költségére!



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 19:00
. Land Rover Range Rover Sport R/C 1:14 távirányítós - Jelenlegi ára: 5 990 Ft