2011. július 31., vasárnap

Baskiné: Közoktatás kérdéskör - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Közoktatás kérdéskörA könyv listaára: 3150 Ft. Leírás:
A Complex Kiadó népszerű KÖZoktatás - kérdések és válaszok című folyóirata közel négy éve szolgálja a közoktatásban dolgozók munkáját. Ez alatt az idő alatt a kiadó számtalan kérdést kapott az újság előfizetőitől, s a szerkesztők úgy döntöttek, hogy ezeket a gyakorlatias kérdéseket egyszerre válaszolják meg, a legérdekesebbeket adják ki jelen kötetben. A szerzők mindössze annyi változtatást eszközöltek az eredeti reakciókban, hogy a válaszokat a 2009. október 1-jén hatályos jogszabályoknak megfelelően átdolgozták. A nehezen értelmezhető és állandóan változó jogszabályok sűrűjében való eligazodáshoz kiváló segítséget nyújt a kötet, ráadásul úgy, hogy az egyes kérdéseket mindig gyakorlati oldalról közelíti meg. A kötet első fejezete a jogszabály-értelmezéssel foglalkozik, s olyan kérdésekre találhatunk itt választ, mint az óvoda névhasználata, pedagógus alkalmazása részmunkaidőben, pályáztatási kötelezettség teljesítése, a nagy vitákat kiváltott teljesítményértékelési rendszer vagy éppen a szabadság kiadása. Külön fejezetek foglalkoznak a közoktatási rendszer intézményeinek működésével, szervezésével és irányításával, a közoktatás finanszírozásával, a pedagógusok jogaival és kötelezettségeivel, a gyermek és a szülő jogaival és kötelezettségeivel, a szakképzés fejlesztésének támogatásával, valamint a kétszintű érettségi vizsgával. A kötetet tárgymutató zárja. Ajánlható intézményvezetőknek, pedagógusoknak, közoktatási szakértőknek és az intézményfenntartói feladatokért felelős szakembereknek egyaránt. ISBN: 978-963-295-042-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 15:36
. Baskiné: Közoktatás kérdéskör - Jelenlegi ára: 2 990 Ft